Mida kinkida jõuluks inimesele, keda sa kuigi hästi ei tunne

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingitused.
Kingitused. Foto: SCANPIX

Peaaegu kõigil tuleb mõne jõulupeo puhul ette olukord, kus kink on vaja teha kellelegi, keda kuigi hästi ei tunta. Mida sel juhul pakki pista?

Potililled

Kõige kindlam on kinkida midagi, mis vajab väga vähe hoolt, aga näeb efektne välja. Näiteks on praegu väga popid sukulendid ja kaktuselised.
Või miks mitte hoopis midagi Click´n Grow valikust? Jõulude ajal on väga sobivad ka igasugused jõululilled, näiteks jõulutähed ja -kaktused.

Maiustused-hoidised

Mitte väga lähedane inimene on suurepäraseks sihtgrupiks, kui soovid kellelegi kinkida kõiki neid ahvatlevaid käsitöökomme või -hoidiseid. Või tegelikult, miks mitte ka mõnd peenemat vorsti või juustu, eriti koos hea õlle või veiniga?

Midagi kasulikku

Sokid, pesuvahendid ja muu selline on tõesti üks kõige laidetumaid jõulukingivalikuid, kuid poolvõõrale inimesele on need siiski üheks kõige lihtsamaks lahenduseks. Kasuta siinkohal ära kõiki teadmisi, mis sul kingisaajast on: kui tead, et talle meeldib näiteks kokandus või aiandus, rihi oma kasuliku kingiga  kusagile sinnakanti ja kingi talle mõni vajalik tarvik.

Hellituskingid

Siinkohal sobivad hästi kinkekaardid kohalikku spaasse, mõned iluhoolitsused, luksuslikumad kehahooldustooted või lihtsalt massaažipääse või ujula kuuajane kinkekaart. 

Midagi kodule

Igal inimesel peab olema kodu ja alati leiab midagi sellega seonduvat, mida kinkida. Abiks on siinkohal muidugi, kui pisutki tead, millist stiili kodu inimesel on, edasi on valikuid teha juba üsna lihtne. Jõulude paiku võid alati kinkida ka temaatilisi tekstiile või ajatu välimusega kuuseehteid. Vältida tasuks aga jõulukruuse ja muud taolist - need meeldivad väga vähestele.

Kuidas oled sina lahendanud olukorra, kus kink vaja teha inimesele, keda sa väga hästi ei tunne? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles