Kodu jõuluehteisse seadnud naine sai naabritelt ähvarduskirja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulutuledega ehitud maja.
Jõulutuledega ehitud maja. Foto: www.itv.com

Võiks arvata, et jõulud on aeg, kus kõik inimesed omavahel hästi läbi saavad. Selgub aga, et sinu jõulumeeleolu võib naabrid suisa üle piiri tõugata.

Suurbritannias oma uues kodus esimesi jõule tähistav Alice Hughes on arusaadavalt võimalusest lõpuks oma isiklikku kodu kaunistada üsna vaimustuses. Niisiis riputas ta oma maja külge üsna ohtralt jõulutulesid ja oli ise tulemusega väga rahul, vahendab uudistekanal ITV.

Sama meelt pole aga sugugi mitte kõik naise naabrid: nimelt sai ta juba järgmisel päeval mürgise kirja, milles öeldakse, et tema jõulukaunistused on maitsetud ja tuleks maha võtta.

Alice´i maja oli tänaval esimene, mis jõulukaunistused külge said, ja naine lootis, et see aitab naabriteski jõulumeeleolu tekitada. Säärast vihast reaktsiooni ta oodata ei osanud.

Kuid kirjast Alice end heidutada ei lasknud: pärast seda lisas ta nimme majale veel 50 euro eest tulesid ning ei plaani veel lõpetada. Pärast vihakirja Facebookis avaldamist on ta saanud hulgaliselt pakkumisi tasuta jõulutuledele, nii et ilmselt jätkab ta kodukaunistamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles