Fotod: korter, mille riidekapis on peidus midagi ootamatut

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: entrancemakleri.se

Korteri napi pinna arukas planeerimine on oskus omaette ja siin kodus on see kahtlemata suurepäraselt õnnestunud.

Pealtnäha pole ses Stockholmi südalinnas asuvas korteris midagi erilist: piirkonnale tüüpiline hele sisustus, kõrged laed ja nii edasi. Kuid tähelepanelikumal vaatlusel selgub, et kusagil polekski nagu magamistuba: on elutuba, esik, köök ja vannituba, aga sellega asi justkui piirdukski.

Foto: entrancemakleri.se

Tegelikult siiski mitte. Nimelt on magamistuba nutikalt elutoas asuvasse riidekappi peidetud ja see kapp on vaatamisväärsus omaette: osaliselt klaasitud ustega ja piisavalt avar nii, et selles magamine ahistavana ei tunduks. Samas aga piisavalt soe ja hubane. 

Foto: entrancemakleri.se
Foto: entrancemakleri.se

Tänu sellele, et magamistoale nii nutikas lahendus leiti, õnnestus korteris säilitada algupärane üsna suur ja avar köök, kuhu mahub mõnusalt nii süüa tegema kui sööma.

Foto: entrancemakleri.se
Foto: entrancemakleri.se

Vaata rohkem fotosid armsast kodust SIIT!

Kas sul on samuti mõni põnev kodune ümberehitus ette näidata? Saada meile fotod ja lühikirjeldus aadressile anna-liisa.mets@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles