Uus ja põnev trend vannitoa kujundamisel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miramii industriaalse hõnguga vannituba.
Miramii industriaalse hõnguga vannituba. Foto: Lugeja foto/www.miramii.com

Pesuruumi kujundamisel on valikuid mitu – vann, saun või lihtsalt dušinurk. Kui valituks osutub dušš, on erinevaid võimalusi jälle kuhjaga. Viimasel ajal on hakanud suurt populaarsust koguma aga just see industriaalse välimusega lahendus, vahendab Apartment Therapy. 

Industriaalse välimusega dušinurgad, mis meenutavad aknaraame või tehaseuksi, on vannitubades tõusev trend. Enim levinud on terasest raamidega uksed, nagu näiteks siin võib näha. Kuid miks mitte ehitada välimuselt sarnased uksed dušiklaasist ja tavalistest puuliistudest ise, nagu tegi näiteks sisustusblogija Miramii, kes eelmisel aastal ka meie vannitoakonkursil osales. 

Sellise dušinurga puhul tuleb arvestada aga sellega, et pärast igat pesuskäiku tuleks klaaspind aknakuivatajaga üle käia ja umbes korra nädalas pesuvahendiga puhastada. Kuivanud veepritsmed nimelt klaaspinnal kõige paremad välja ei näe. 

Foto: Lugeja foto/www.miramii.com
Foto: Lugeja foto/www.miramii.com Foto: AFP / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles