Fotod: eriti loominguliselt lahendatud köögi tööpind

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köögi tööpind.
Köögi tööpind. Foto: www.littlethings.com

Köögis pole loomingulisele lähenemisele just palju väljundeid, kuid kes otsib, see leiab. Nagu näiteks see pereisa siin.

Kui koduremont jõudis köögimööbli kavandamiseni, teadis pereisa Chris kindlalt, et traditsioonilisi lahendusi ta seal näha ei soovi. Mööbel sai iseenesest küll täiesti tavaline, tume ja modernse joonega, kuid tööpinna jaoks olid mehel juba omad plaanid, vahendab portaal Little Things.

Nimelt oli mees viis aastat kogunud pudelikorke, et tööpind nendega ja epoksiidliimi kihtidega katta. Tööpinnast pidi saama ruumi pilgupüüdja ja täpselt nii ka läks. 

Foto: www.littlethings.com

Pudelikorkide täpse paigutuse kavandamine nõudis üsna palju aega. Musti korke oli valikus kõige rohkem ja et must nurk liialt domineerima ei jääks, otsustati pärast esialgse paigutuse paikasaamist musti pisut värviliste korkidega vaheldada, mis tähendas, et üsna palju tuli jälle ümber korraldada. 

Foto: www.littlethings.com

Seejärel tuli tööpind väga täpselt loodi saada, et liimikihtidega katmisel kõik ühtlaselt jääks. 

Foto: www.littlethings.com

Tööd oli projektiga rohkem kui tüüpilise tööpinna tellimisega iialgi olnuks, kuid tulemus on ka vaeva väärt. 

Foto: www.littlethings.com

Rohkem fotosid näeb SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles