Fotod: idülliline maakodu Hiiumaa pisikeses külas

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Männimets, imelised mererannad, metsmaasikad otse aiast – just kõiki neid asju saab nautida, kui elada selles armsas Hiiumaal asuvas palkmajas. 

Mereäärne kinnistu asub imeilusas Kalana külas. See on ümbritsetud männimetsaga ja sellepärast on koduõuel ka tuulise ilmaga vaikne. Randa on vaid kolmeminutiline teekond.

Tegemist on 2013. aastal ehitatud kahekorruselise palkmajaga, mille algupärane konstruktsioon transporditi mandrilt Hiiumaale. Hoone ehitati enne II maailmasõda Pärnumaal Are vallas. Palgid olid väga heas seisukorras ning maja taastati Kalanas täies ulatuses. Hoone on paigaldatud valatud madalvundamendile. Vahelaed ja kandev konstruktsioon on puidust. Fassaadimaterjaliks on laudis ja kulunud välimus on taotluslik, et hoone harmoneeruks ümbritseva loodusega ning oleks metsamaja välimusega.  

Foto:
Foto: Foto: KV.EE
Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Palkmaja esimesel korrusel asub suur köök, kaminaga elutuba, söögituba, esik, tualett ja duširuum. Avatud planeeringuga teisel korrusel on kaks magamistuba (üks on eraldatud kardinaga ja teine vaheseinaga) ning maast laeni aknaga puhketuba.

Foto:
Foto: Foto: KV.EE
Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Rohkem infot ja fotosid pakkumise kohta leiad KV.EE koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles