7 põhjust, miks peaksid kunstkuuske päris puule eelistama

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas pühade ajal tuppa tuua päris või kunstkuusk?
Kas pühade ajal tuppa tuua päris või kunstkuusk? Foto: www.flickr.com

Eestlased kipuvad kunstkuuski pelgama, kuid seda täiesti asjata: on mitmeid põhjuseid, miks see päris puust sootuks parem on. 

Kunstkuusk on asi, millesse tasub investeerida ja valida pigem kallim eksemplar. Esialgu võib väljaminek tunduda suur, aga kui selle kulu aastate peale ära jaotad, märkad, et kuusk tasub end peagi ära. Kuid lisaks on veel vähemalt seitse põhjust, miks tasuks plastkuuske ehtsale puule eelistada.

Turvaline lahendus

Korraliku kunstkuuse välimus on enamasti laitmatu. Sa ei pea muretsema, kas puu oksad on igast küljest ühepikkused või piisavalt tihedad. Samuti langeb ära mure okaste pudenemise pärast. 

Personaliseerimisvõimalus

Oled alati unistanud üleni roosat või valgest kuusest? Kunstkuusega on see võimalus olemas: neid ei müüda sugugi mitte ainult rohelisena. 

Lihtne hooldada

Õigupoolest ei vajagi kunstkuusk mingisugust hooldust. 

Vähem rabelemist

Sa ei pea kordagi mõtlema, kust tänavu kuuse saate, ei pea seda turuplatsile või metsa otsima minema ega läbi hädade tuppa vinnama. Võta ainult karp lahti ja pane puu püsti.

Puhas südametunnistus

Kas sulle ei tundu, et on pisut imelik kasvatada jõulukuuski üksnes selleks, et nad siis jälle maha võtta? Kunstkuusega seda häda pole.

Lõhn pole teema

Paljud kurdavad, et jõulud pole nende jaoks õiged jõulud, kui toas pole ehtsa kuuse lõhna. Õnneks aitavad selle vastu naturaalsed aroomiõlid ja lõhnaküünlad: nende lõhnad on ehtsad ja ei jää millegi poolest päris kuusele alla. 

Valikuvabadus

Päris kuuse panevad inimesed okaste pudenemise hirmus üles päev või paar enne jõule, kuigi paljud neist sooviksid seda märksa varem teha. Kunstkuusega langeb seegi mure ära: võid puu üles panna juba novembris. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles