Enne ja pärast: räämas pööningust sünnib unistuste magamistuba

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pööning enne.
Pööning enne. Foto: www.beginninginthemiddle.net

Pööningute väljaehitamine on alati paras katsumus: nappi ruumi nutikalt ära kasutada on üsna keeruline. Selles kodus on see aga väga hästi õnnestunud. 

Ajale jalgu jäänud koledate seinte ja kulunud põrandakattega pimedavõitu pööning Catherine'i ja Bryani kodus oli paras pähkel: mida sellega ette võtta ja kuidas sisustada, et tulemuseks oleks tõeliselt kutsuv magamistuba? 

Kuna ruumist pidi saama paari enda magamistuba, jäid teostamata kõik esialgsed plaanid, mis hõlmasid seinte eemaldamist, sisseehitatud kappe, orvade ehitamist ja muud säärast. Selle asemel võtsid noored maha koleda ripplae, tõid taas nähtavale kaunid laetalad, muutsid toa üldilme kordades heledamaks, vahetasid välja vana põrandakatte ja sisustasid ruumi enda maitse järgi. Tulemuseks on õdus, avar ja hubane magamistuba. 

Foto: www.beginninginthemiddle.net

Rohkem infot koleda pööningu muutumisest magamistoaks leiad paari blogist

Kas sul on samuti näidata põnevaid «enne ja pärast»-lahendusi? Saada meile fotod ja lühikirjeldus aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles