Neli põhjust, miks vanni ei tohiks dušinurga vastu välja vahetada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vann.
Vann. Foto: www.flickr.com

Pead plaani vannist vabaneda ja selle dušinurga vastu vahetada? Mõtle järele, sest vannil on dušinurga ees palju eeliseid. 

Vanni on lihtsam puhastada kui dušinurga klaase

Kui sul on lubjarikas vesi, jäävad dušiklaasile inetud veeplekid ja nende vältimist tuleb klaasi pärast iga dušivõtmist kuivatada. Vanniga selliseid probleeme pole. 

Pisikesed üleujutused

Kui plaanid avatud dušinurka, mida muust vannitoa põrandast serv ei eralda, võid kindel olla, et seisad silmitsi pisikeste üleujutustega. Ükskõik, kui hea äravool dušinurgas ka poleks, osa veest jõuab ikka sinna, kuhu see jõudma ei peaks, ja põrand näeb selle tagajärjel kogu aeg halb välja või tuleb seda kogu aeg kuivatada. 

Vann on mitmeotstarbeline

Kui elekter peaks ära minema või on mingil muul põhjusel vaja suurt kogust toitu jahedas hoida, saab vanni täita külma vee või jääga ja paljusid toiduaineid ja joogipoolist seal säilitada. 

Ostjad eelistavad vanni

Kui tead, et sa oma praegusesse kodusse igaveseks ei jää, tasub mõelda sellelegi, et edasimüügi mõttes on vann alati parem kui dušinurk. Näiteks paljud lastega pered eelistavad vanni, sest lapsed armastavad seda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles