Lasnamäele kerkib ühe rohkem uusi kortermaju

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja Lasnamäel
Kortermaja Lasnamäel Foto: KV.EE

Koos Tallinna elanike arvuga on kasvanud ka Lasnamäe elanike arv. Uutele ja vanadele Lasnamäe elanikele ehitatakse üha enam ka uusi kortermaju.

Kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark tõi alles hiljuti välja, et kui Lasnamäel elab suurusjärgus 27 protsenti Tallinna elanikest, siis uute korterite pakkumine piirkonnas moodustab vaid 10 kuni 15 protsenti.

Viimasel ajal on Lasnamäe potentsiaali aga mingil määral märgatud. Oktoobris sai teatavaks, et Vega nime kandva kinnisvaraarenduse käigus renoveerib Endover järgmise aasta lõpuks vana Mereakadeemia hoone, kuhu tekib 295 uut ühe- kuni neljatoalist korterit. Lisaks korteritele ehitatakse majaelanikele ka peo- ja pesuruumid, mänguväljakud, saun jne. Eraldi ruumid saavad olema ka jalgratastele ning lastevankritele

Ka Uus Maa Kinnisvarabüroo alustas äsja uute korterite müüki Lasnamäel. Müügis olevad korterid asuvad Linnamäe Kodude kaksikmajas, mis valmib sarnaselt Vega majale tuleva aasta lõpuks. 

Kahest mahust koosnevasse viiekorruselisse hoonesse tuleb 54 ühe- kuni neljatoalist korterit. Lisaks rajatakse turvalised panipaigad ja tagatakse kõigile kindlad parkimiskohad, mis asuvad tõkkepuuga eraldatud alal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles