Galerii: kahetoaline nutikate lahendustega korter Tartus, mis mahutab elama isegi viieliikmelise pere

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu vanalinnas asuv kahetoaline korter paistab silma just oma nutikate ruumilahenduste poolest. Vaata, kas märkad, kuhu on paigutatud selles korteris näiteks vanemate magamisase. 

Korterisse sisenedes vaatab vastu avar garderoobiga varustatud esik, kohe vasakut kätt asub aga kokku ehitatud tualett ja vannituba. Esikust pääseb edasi suurde valgusküllasesse köök-elutuppa, mis on ka kogu korteri keskpunkt. Elutuba on varustatud kaminaga. 

Elutoast on võimalik pääseda ka privaatsesse keldrisse, mille saab kergelt muuta näiteks veinikeldriks. 

Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Kõrgete lagede alla on planeeritud nutikad panipaigad, mis sobivad ideaalselt nii asjade hoidmiseks, kui ka magamistubadeks. Hetkel on loodud kolm sellist panipaika, mis annavad kodule juurde palju lisaruumi. Olemas on väike kabinetinurk mille kohal on näiteks hubane magamistuba.

Foto:
Foto: Foto: KV.EE
Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Kodu teine tuba on samuti mitmetasandiline ning on kujundatud valgusküllaseks lastetoaks. Toa alumises osas on kaks voodit ja kirjutuslaud. Ülemisse toa ossa on paigutatud aga väike laud ja kummut.

Foto:
Foto: Foto: KV.EE
Foto: KV.EE
Foto: KV.EE Foto: AFP / Scanpix
Foto:
Foto: Foto: KV.EE

Vaata rohkem pilte galeriist! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles