Sisekujundajad räägivad, millised on olnud klientide kõige veidramad soovid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korter Kalamajas. Pilt on illustratiivne.
Korter Kalamajas. Pilt on illustratiivne. Foto: KV.EE

Mõne kliendi soov sisekujundajale on kohe eriti ebatavaline – alustades Batman'i temaatilise korteriga ja lõpetades koduga, mis on identne mõne filmis olevaga. 

Vahendab The Wall Street Journal:

«Ühel naisel ja mehel oli keset pisikest elutuba elusuuruses gorillakuju. Paarike soovis, et see oleks kogu sisekujunduse kese. Ma proovisin mõelda, kuidas sellele ebatavalisele soovile läheneda, kuid kohtumise lõpus ma siiski keeldusin sellest tööst.»

— Rachel Cannon Lewis, Baton Rouge, La.

«Ühe teismelise poisi vanemad palusid mul kujundada toa, mille kõik seinad on kaetud peeglitega. Peeglid olid nimelt vajalikud selleks, et nende poeg saaks igast küljest oma muskleid imetleda.»

— Erica Broberg Smith, East Hampton, N.Y.

«Üks edukas ärimees soovis, et kogu tema korter oleks Batman'i temaatiline. Korteri läbivateks värvitoonideks said must, hall ja valge. Kollast värvi, mis on Batman'i üheks sümbolvärviks, kasutasin ma dekoratiivesemete juures. Lisaks sellele sai korter mitu salaust ning kohvilaua, millel on justkui koomiksitegelase tiivad.»

— Nicole Fuller, Los Angeles

«Üks noor stsenarist soovis, et ma lähtuksin tema korteri kujundamisel Barbie-nuku «unistuste majast». Lõpptulemus oli hele ja tüdrukulik, kuid samas stiilne.»

— Sasha Bikoff, New York

«Kuna ma kujundasin mõlema «Seks ja linn» filmide siseruumid, soovisid hiljem paljud kliendid, et ma kujundaksin neile täpselt samasuguse korteri nagu peategelasel Carrie Bradshaw'l oli. Nad soovisid lausa identseid lahendusi – alustades seinavärvist ja lõpetades äratuskellast voodi kõrval.»

— Lydia Marks, Marks & Frantz, New York

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles