5 põhjust, miks on majas elada parem kui korteris

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Mõni eelistab elada korteris, sest siis ei tule teha aiatöid või muretseda lekkiva katuse pärast. Majas elamise juures on tõesti palju kohustusi, kuid sellega kaasneb ka palju eeliseid. 

Naabrid on kaugemal

Korteris elades on naabrid üldiselt kohe seina taga. Majas elades on aga privaatsust palju rohkem. Lisaks ei teki majas selliseid probleeme, kus kõrvalkorterist tulev vali muusika või nuttev naabrilaps ei laseks magada. 

Rohkem ruumi

On ka väga suuri ja avaraid kortereid, kuid majad on üldjuhul ruutmeetrite arvult siiski suuremad. 

Aed

Maja ümbritseb tavaliselt aed, kuhu saab istutada marjapõõsaid või viljapuid, korraldada suviseid grillipidusid või ehitada lastele liivakasti või mängumaja. Ka kortermajade ümber on tihti muruplatsid või lastele mõeldud mänguväljakud, kuid need on siiski mõeldud paljudele inimestele korraga.

Lemmikloomad

Korteris elades ei ole just eriti mõistlik endale suurt hundikoera võtta, sest ta peab pidevalt toas kinni olema. Majas elades on lemmikloomadel aga palju rohkem ruumi ja vabadust, et kasvõi aias ringi joosta. 

Sul on alati parkimiskoht olemas

Vanade paneelmajade juures valitses parkimise osas teinekord tõeline kaos ja endale parkimiskoha leidmine võib olla tõeline katsumus. Majas elades ei saa ükski võõras inimene aga sinu autole mõeldud kohta ära võtta. 

Kas sina eelistad elada pigem korteris või majas? Mis on sinu arvates majas elamise juures kõige suurem eelis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles