Aianduskeskuses näeb lisaks jõulukuuskedele ka loomi ja linde

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hansaplant

On saanud traditsiooniks, et iga aasta novembris muutub Hansaplant aianduskeskusest Jõulukuningriigiks. Sel aastal näeb lisaks traditsioonilistele jõulupuudele seal aga ka loomi ja linde.

Eesti Loodusmuuseum on sellel aastal kaunistanud Hansaplanti Jõulukuningriigi 23 erineva looma- ja linnutopisega. Kui suur on tegelikult väike kärp, mis on vahet sabatihasel, rasvatihasel ja tutt-tihasel ja milline näeb välja aasta loom 2016 – seda kõike saad Jõulukuningriigis teada ja oma silmaga näha. Loomad jäävad Hansaplanti kuni jõuludeni.

Hansaplanti kuuseehtekollektsioonides valitseb samuti sel aastal looduslähedus – naturaalsus, puit, loomad, samblaroheline. Lumesinise ja teksasinise ning mererohelise kõrval loob tõelise talvevõlumaa tunde hõbedaselt läiklev valge ning hubasust ja soojust annavad erinevad puidutoonid.

Romantilisust lisavad jõulukollektsioonidesse pitsilised ja sulgedega ehitud ning pastelselt roosad ehtesarjad. Muidugi ei möödu jõulud ka ilma klassikalise ja ajatu punaseta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles