5 asja, mida enne magamaminekut teha, et hommikul stressivabalt ärgata

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magamistuba
Magamistuba Foto: Erakogu

Väga paljud ei ole kohe kindlasti hommiku-inimesed. Need viis nippi aitavad uut päeva aga tunduvalt stressivabamalt alustada. 

Asjad, mida tasub enne magamaminekut teha:

Pisikene koristus

Enne voodisse minemist võiks teha väikese koristamistuuri, et hommikul ärgates vastuvaatav segadus asjata ei ärritaks. Piisab ka 10-15 minutist, et panna nõud masinasse, koristada elutuba mänguasjadest või söögilaud üleliigsetest asjadest. 

Pane kirja asjad, mida sa järgmisel päeval kindlasti tegema pead

Pane märkmikusse või telefoni kirja kõik need asjad, mida sa järgmisel päeval kindlasti ära pead tegema. Nii on hommikul ülevaade kohustustest kohe olemas ja sa saad neid vaikselt täitma hakata.

Tee ettevalmistusi hommikusöögiks 

Sega õhtul pannkoogitainas juba valmis või lõika smuutiks vajalikud puuviljad valmis ja pane need näiteks külmkappi. Nii kulub hommikul vähem aega söögi valmistamiseks ja jääb rohkem aega toidu nautimiseks. 

Vali endale riietus välja

Tee endale teene ja vali õhtul homse päeva riietus juba valmis. Nii ei teki hommikul paanikat, kus sa ei leida endale midagi selga panemiseks. 

Pane vajalikud asjad juba ukse juurde valmis

Kui sul on plaanis homme trenni minna, siis pane spordikott õhtul kokku ja jäta see ukse juurde oma aega ootama. Aega hoiab kokku ka see, kui koduvõtmed, päikeseprillid, rahakott või sülearvuti on sul alati sama koha peal ja välisukse lähedal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles