Fotod: tõenäoliselt kõige kohutavama isetehtud sisekujundusega kodu otsib uut omanikku (4)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hirmsa sisekujundusega kodu.
Hirmsa sisekujundusega kodu. Foto: Zillow

See kodu on ehe näide sellest, et kui sa pole oma oskustes kindel, tasuks mõned tööd siiski professionaalidele usaldada. 

USAs Connecticuti osariigis otsib uut omanikku kodu, mille siseviimistlus ei kannata tänu praeguse omaniku arvukatele isetegemisprojektidele mingisugust kriitikat. "Ise tehtud, hästi tehtud" siinkohal paika ei pea ja kuigi kuulutuse avalause väidab optimistlikult, et tegu on "ainulaadse ja professionaalse siseviimistlusega," on see väide tõest väga kaugel. 

Foto: Zillow

Terve elamine näeb välja nagu üks suur liialdus ja ülepakkumine, pealegi on iga ettevõetud projekt kehvalt teostatud ja viimistlemata. 

Foto: Zillow

Kodu kummalise sisekujunduse autor ja maja omanik on kunstnik Nikolay Synkov, kelle sõnul on tegemist projektiga, mille eesmärk on läbi maalikunsti, luule, filosoofia ja arhitektuuri edendada maailmarahu säilitamist. 

Foto: Zillow

Kuid Synkovile on ette heidetud, et rahu propageerigimisest on tema müügiks pakutav kodu küll kaugel: pigem see ärritab, häirib ja tekitab õudusunenägusid, sest kogu maja näeb välja selline nagu oleks seal keegi mõrvatud. 

Foto: Zillow

Rohkem pilte uskumatust pakkumisest näeb SIIT! 

Kuidas tundub sulle, kas tegu on kauni kunstiprojekti või lihtsalt jubeda sisekujundusega? 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles