Eesti uhiuues mängufilmis saab piiluda muljetavaldava villa siseruumidesse

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Murastes asuva villa on loonud rahvusvahelise mainega arhitekt Emil Urbel ja sisearhitekt Tiina Mang.
Murastes asuva villa on loonud rahvusvahelise mainega arhitekt Emil Urbel ja sisearhitekt Tiina Mang. Foto: Kaader filmist «Teesklejad».

Eile jõudis Eesti kinodesse Vallo Toomla psühholoogiline põnevik «Teesklejad». Filmi üheks «peategelaseks» Mirtel Pohla ja Priit Võigemasti kõrval on lummav mereäärne villa Murastes.

Villa on rajanud rahvusvahelise mainega arhitekt Emil Urbel ja sisearhitekt Tiina Mang. Emil Urbeli tuntumad tööd on veel näiteks Rocca al Mare kool, villad Tabasalus, Viinistu Kunstimuuseum, Kalev Spa rekonstruktsioon ja Proovijahuveski Rotermanni kvartalis.

Mang on tunnustatud sisearhitekt, kelle perefirma Mang OÜ tegeleb pehme mööbli disainimise, tootmise ja turustamisega. Kõik ettevõtte mudelid on loodud Eesti disainerite ja sisearhitektide poolt. 

Film «Teesklejad» räägib sellest, kuidas Anna (Mirtel Pohla) ja Juhan (Priit Võigemast) loodavad rikaste sõprade maamajas puhates oma suhteid parandada. Ühel õhtul on nad aga sunnitud pakkuma öömaja tormi kätte jäänud paarikesele, kes peab neid ekslikult maja omanikeks. Haarates kinni oma uutest rollidest, alustavad nad mängu, mis viib nende suhte hävingu äärele.

Vaata filmi treilerit!

«Teesklejad»

Stsenaristid Livia Ulman ja Andris Feldmanis. Režissöör Vallo Toomla. Operaator Erik Põllumaa. Kunstnik Eva-Maria Gramakovski. Helilooja Kārlis Auzāns. Produtsent Riina Sildos

Eesti-Läti-Leedu 2016

Alates 7. oktoobrist Eesti kinodes

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles