Lugeja retsept: tšilline kurgihoidis

E-post prindi artikkel saada vihje loe ja lisa kommentaare

FOTO: SCANPIX

Meie üleskutse peale saatsid lugejad oma kõige paremaid hoidiseretsepte. Täna jagame teiega üht tšillist kurgihoidist. 

Juta Arujõe särtsukad

  • 700 grammi vett
  • 2 klaasi suhkrut
  • pool klaasi soola
  • pool klaasi äädikat
  • suur peotäis tilli
  • 5 tšillipipart
  • maitse järgi küüslauku

Sega omavahel kõik koostisosad ja lisa marinaadi hulka nii palju kurgiviile kui mahub. Lase kurgiviiludel seista marinaadis vähemalt üks ööpäev, pane hoidis purki ja vii külma keldrisse. 

Retseptiautori sõnul on see hoidis olnud aastaid tema perekonna ja tuttavate suur lemmik. 

Tagasi üles