Hämmastav nipp kartulite koorimiseks säästab söögitegemisel tohutult aega

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kartulid.
Kartulid. Foto: www.flickr.com

Käsi püsti, kes on loobunud kartulitoidu valmistamisest seetõttu, et kartulite koorimine võtab liiga palju aega? Siis on see nipp just  sulle.

Mingit keerukat tehnoloogiat selle triki taga ei ole: vaja läheb vaid kartuleid, nuga ja potitäit keevat vett. 

Koorimata kartulile tuleb tõmmata noa terava otsaga jutt ümber terve kartuli. Seejärel tuleb kartulid keema panna.

Kui need on pehmeks keenud, tuleb koor kartulilt nagu nahk lihtsalt maha libistada. 

Kas oled seda nippi katsetanud? Kas tead veel mingeid häid toiduvalmistamisnippe, mis aitavad aega kokku hoida? Saada need meile aadressile anna-liisa.mets@postimees.ee või pane kirja kommentaaridesse või meie Facebooki-lehele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles