Fotod: vaata, milline hämmastav mööbliese sünnib viieeurosest rääbakast kapist

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapp enne.
Kapp enne. Foto: thepaintedhive.net

Enamik meist kõnniks sellisest retrokapist vanakraamilaadal külmalt mööda, sest mida ikka juppideks lagunenud  kolakaga peale hakata. Selgub aga, et õigetesse kätesse jõudnduna  saab ka tõelisest risust midagi imelist.

Kristine ostis kapi õigupoolest interneti kaudu ja ilma, et oleks seda enne kordagi näinud. Tagantjärele tunnistab temagi, et kui ta oleks saanud asja kohapeal oma silmaga üle vaadata, oleks ta ka viit eurot sellele liiga paljuks kulutada pidanud. 

See, et kapil puudus üks uks ja üks sahtel, oli selge ka piltidelt. Varjatuks jäi aga see osa, kui kehvast materjalist on valmistatud nii uksed kui kapp ise. 

Kapi kättesaamise järel oli Kristine seda meelt, et tõenäoliselt peab ta projektist loobuma, kuid kuna nägemus oli tal juba olemas, otsustas ta siiski proovida. Tulemus sai mõistagi imeline.

Foto: thepaintedhive.net
Foto: thepaintedhive.net

Töö käik ja rohkem fotosid on leitav Kristine´i blogis.

Kas sinugi kodus leidub mõni ise kordatehtud mööblitükk, mida tahaksid teistele näidata? Kirjuta meile selllest aadressil kodu@postimees.ee .

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles