Seadust tundvad postiljonid jätavad postkastid tühjaks (2)

Hanneli Rudi
, Tarbija toimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlannale Krista Roosile teeb tuska, et Omniva kirjakandjad ei ole nõus astuma väravast sisse ja panema posti tema maja küljes olevasse postkasti.
Tartlannale Krista Roosile teeb tuska, et Omniva kirjakandjad ei ole nõus astuma väravast sisse ja panema posti tema maja küljes olevasse postkasti. Foto: Margus Ansu

Kuigi Omniva lubab inimlikku suhtumist, on mõnigi inimene oodatud postist tänavu ilma jäänud, sest kirjakandjad enam väravast sisse ei astu.

«Mina olen Omniva klientide nimekirjast välja arvatud,» rääkis Tartus elav Krista Roosi. Kui tema postkasti ei jõudnud kevadel kolme kuu jooksul ajakiri Interior, hakkas ta asja uurima. Omniva vastas tema järelepärimisele, et kuna tegemist on lihtsaadetisega, siis pole võimalik selle teekonda kontrollida.

«Kui aga Lehepunkt, mille kaudu olin ajakirja tellinud, asja uurima hakkas, öeldi neile, et need kolm ajakirja on olemas ja võin need kätte saada,» rääkis Roosi. Kuigi kadunud ajakirjade kättesaamine oli komplitseeritud,  lõpuks see ikkagi õnnestus. Naist paneb kõige enam imestama postifirma, kes ei pidanud vajalikuks isegi teavitada, et tellitud ajakirjad ootavad kusagil omanikku.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles