Väga levinud sisustusviga, mis jätab kodust imeliku mulje (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Kodu sisustamine ei piirdu ainult seinavärvi ja mööbli valimisega - see kõik peab lõpuks ka kokku kõlama. Paraku rikub aga üks levinud aps ära väga paljude kodude üldmulje.

Sisearhitekt Ilse Crawford räägib Huffington Posti veergudel, et tänapäeval, mil kõigil on võimalik end vähese vaevaga viimaste sisekujundustrendidega kurssi viia, kipub see eksimus eriti kergesti sisse lipsama. Pinterestist ja muudest keskkondadest endale inspiratsiooni ammutanud inimesed soovivad koju kõike, mis ideid hankides vähegi meeli köitis, ja kodu sisustama asudes kõiki neid trende ka järgitakse. Selle tulemuseks on aga elamine, millel pole mingit õiget nägu. Lühidalt öeldes püütakse oma koju pigistada kõike meeldivat selle asemel, et valida välja üks kõige meeldivam ja sellele truuks jääda.

"Minu soovitus on kindlasti valida üks ja kasutada seda oma kodus hästi kui et püüda kõike omavahel sobima panna," ütleb sisekujundaja. Tema sõnul ei saa enamik inimestest selle sobitamisega hästi hakkama ja märksa lihtsam oleks järgida vaid üht trendi. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles