Nädalavahetus tulekul: rohkem kui 10 võimalust nädalavahetusega kodu tuunida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui veedad nädalavahetuse kodus, on see hea võimalus oma kodu veidike tuunida.
 

Hulk projekte ei nõua sugugi väga palju aega, ent annavad kodule päris palju juurde: võid näiteks välja vahetada köögikappide käepidemed või mõned kodumasinad, samuti välisukse luku ära vahetada või ukse üle värvida.

Jõuad vabalt nädalavahetusega värvida või tapeetida toas ühe aktsent-seina, paigaldada uued põrandaliistud või võõbata üle väikemööbli, teha korda trepi, paigaldada uued segistid või valgustid. Rääkimata sellest, et jõuad nädalavahetusel üles riputada mõned kujundusdetailid nagu peeglid või kunstiteosed, mis kodu ilmet paljuski muudavad.

Üks hea võimalus kodu ilmet muuta on esik korda teha: nädalavahetusel jõuad üles sättida nagisid ja riiuleid, vaipasid paika seada. Ka õues jagub tegemist küllaga: vaata üle ja vaheta vajadusel välja välisvalgustid ning trepp, tee korda sissesõidutee ning säti aed sügiseks valmis: vaheta välja mõned suvetaimed jms.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles