Robottolmuimeja korraldas pereisale täieliku katastroofi (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robottolmuimeja.
Robottolmuimeja. Foto: www.flickr.com

Hõivatud perede ustav abiline, robottolmuimeja, võib väga ootamatult inimese vastu pöörduda ja kodus korraliku kaose korraldada.

Seda juhul, kui sul on peres lemmikloomi, kelle seedimine ootamatul hetkel üles öelda võib. Nimelt soovib Ameerika Ühendriikide pereisa Jesse kõiki teisi loomaomanikest robottolmuimeja kasutajaid hoiatada, et masina loomaga ühte ruumi tegutsema jätmine pole kindlasti kõige parem mõte, vahendab Country Living. 

Pere robottolmuimeja oli seadistatud töötama öisel ajal, kui pererahvas ülakorrusel magas. Paraku jäi koos tolmuimejaga allkorrusele pere koer, kel vaibale õnnetus juhtus. Tolmuimeja aga ei lasknud end sellest segada ja liikus üle väljaheitehunniku ning kandis selle laiali kõikjale tervel alumisel korrusel. 

Kui pereisa hommikul katastroofi avastas, asus ta kohe küürima, kuid kõike ta paratamatult puhtaks ei saanud. Näiteks tuli prügikasti lennutada abikaasa lemmikvaip. 

Tolmuimejat ennast ei õnnestunudki perel aga kunagi täielikult puhtaks saada. Nende õnneks oli tootjafirma vastutulelik ja saatis neile tasuta uue masina. Koristamise ajaks lubab aga Jesse koera edaspidi tolmuimejast eraldada, sest seesugust hommikut ei tahaks ta enam kunagi kogeda. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles