«Grey anatoomia» staar näitab kodu, kus ta muuhulgas peab ka kanu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellen Pompeo
Ellen Pompeo Foto: SCANPIX

«Grey anatoomiast» tuntud Ellen Pompeo näitab, milline näeb välja tema kodu, kuhu pereliikmete ja koerte kõrval mahuvad ära ka kanad.

Septembri Good Housekeepingus tutvustab Ellen oma kodu. Naine tunnistab, et talle meeldib hästi sisustatud elamine, aga sel moel, et lastel ega loomadel poleks keelatud kusagil hullata. Tema salong-elutoas on näiteks diivan, mis näeb küll stiilne välja, kuid on mõeldud siiski kõigile pereliikmetele kasutamiseks ja eelkõige mugav. 

Olulisel kohal Elleni kodus on terrass. «Kinnisvara maksab ränka raha, nii et ära tuleb kasutada kõik võimalused elupinna laiendamiseks. Terrass on meie õuetuba ja me veedame seal palju aega,» räägib näitlejanna. 

Soe ja hubane kodu on naise elus üleüldse väga tähtsal kohal. «Mul oli raske lapsepõlv ja praegu kasutan täiel määral võimalust oma armsas kodus oma lastega aega veeta,» räägib ta. 

Staarile mitte just väga omaselt kasvatab Ellen lisaks puudlitele oma kodus ka kanu. 

Vaata fotosid Elleni kodust SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles