17 asja, mida me soovime, et kutid kooselust teaksid

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Partneriga elu jagamine on suurepärane. Te saate pidevalt aega koos veeta, koos lollitada ja suvalistel aegadel armatseda. Aga kõik ei ole ainult lust ja lillepidu.

Women’s Health on kokku korjanud 17 salajast mõtet, mida meestega koos elavad naised on mõelnud, kuid mingil põhjusel pole tihanud välja öelda. Siin on asjad, mida naised tahaksid oma elukaaslasele öelda.

1. Teie koristamisoskused pole just parimad. Me muidugi armastame teid, aga tualetipoti puhastamine on natuke põhjalikum ettevõtmine kui sinna vahendi pritsimine ja siis vee peale tõmbamine.

2. Me püüame teid veenda, et parim sari on «Kardashianid» või muud sarnast. Pidage vastu!

3. Ka meie oleme lohakad. Me võime pahandada, kui sohval on räpased sokid, aga me teame, kes need nõud sinna kraanikaussi jättis…

4. Te olete väga seksikad, kui te pesu pesete. Romantilist õhtut küünlavalgel polegi vaja – me võiks igavesti vaadata, kuidas te pesu pesete ja voldite…

5. Meil on hingamisruumi vaja. Fakt, et me saame alati koos duši all käia, ei tähenda, et me peaks seda alati tegema.

6. Pole mõtet küsida, miks meil nii palju kingi on. Meile meeldivad kingad, seega me ostame kingi, jutul lõpp.

7. Kui te toote majja mängukonsooli, õppige seda parem jagama. Halloo, meile meeldib Halo sama palju kui te sõpradele!

8. Meie kohustus pole teid toita.

9. Meil on füüsiliselt valus sisekujundust muuta. Me valisime kõik värvid välja põhjaliku pühendumusega ja kui te ütlete, et vihkate neutraalseid toone, tahaks me surra.

10. Kui me vahetame riideid, ei tähenda see, et me kutsume teid seksima. Tore, et te meid atraktiivseks peate, aga vahel on meil ka muid asju vaja teha.

11. Me sööme te söögi ära. Me ei pruugi poest ise krõpse koju vedada, aga kui teie seda teete, siis tunduvad need topeltahvatlevad.

12. Teie kehakarvad ärritavad meid. See pole teie süü, aga ikkagi on rõve neid kraanikausis näha.

13. Ning jah, meie juuksekarvad hakkavad igal pool olema. Sorri!

14. Samas voodis magamine on raske. Raskemaks teeb selle teie siplemine…

15. Me võime kogemata meie korteri kohta öelda «minu kodu». Ärge võtke isiklikult, vanu harjumusi on raske murda!

16. Te näete asju, mida te ei sooviks näha. Kooselamine tähendab, et te olete ka ebaseksikate asjade tunnistaks – viirused, päevad, kakamine…

17. Te olete ikka meie lemmiktoanaaber. Mis siis, et kõik kohad on karvu ja sokke täis, õhtul teie juurde koju tulemine on parim asi maailmas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles