Supermodell Claudia Schifferi naaber läheb tema vastu kohtusse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthew Vaughn ja Claudia Schiffer.
Matthew Vaughn ja Claudia Schiffer. Foto: SCANPIX

Supermodell Claudia Schifferi omavoliline puudelangetamissaaga on jõudnud otsapidi kohtusse: naaber nõuab, et talle tekitatud kahju rahaliselt hüvitataks.

Mallorcal Claudia Schifferi kõrvalmajas elav Michael Schumacheri endine mänedžer Willi Weber ei rõõmustanud, kui möödunud aasta juulis avastas, et tema krundil kasvanud hiiglaslikud puud on keegi omavoliliselt maha võtnud. Selgus, et asja taga on tema naabrinaine Claudia, kelle kaasa Matthew Vaughni sõnul nad lihtsalt ei teadnud, et puud ei kasva nende krundil, vahendab Daily Mail. 

Puude  langetamise põhjuseks oli toona merevaade, mida Schiffer ja tema pere tänu Weberi puudele lihtsalt ei näinud. 

Aasta hiljem pole naabrid endiselt leppida suutnud ja tänaseks on Weber asja kohtusse andnud nõudes, et Vaughn ja Schiffer talle tekitatud kahju rahaliselt hüvitaksid.  Samuti süüdistab ta naabreid loata eravaldustes viibimises ja on enda sõnul veendunud, et naabrid teadsid väga hästi, et nende jaoks tülikad puud ei kasva nende krundil.

Kohtuasi on alles üsna alguses, praegu annab ütlusi Schifferi ja Vaughni aednik, kes oma tööandja korraldusel langetamistöö ette võttis.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles