Galerii: Kristiine omapärane ringmaja pakub palju privaatsust

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kristiine linnaosas Lõokese tänavas asub omapärane ringikujuline kortermaja, mis kavandatud selliselt tagamaks elanikele võimalikult palju privaatsust. 

Lõokese elukvartalit iseloomustab looduslähedus ja privaatsus, ringmaja südameks on eraldatud sisehoov, mille lahenduse on välja töötanud maastikuarhitektid ning mille disain on inspireeritud hoone ringikujulisest arhitektuurist. Hoovis on mänguväljak lastele ja puhkenurgad täiskasvanutele. Lisaks sisehoovile on ringmajal terrassid. Esimesel korruse elanikel on hekiga piiratud isiklik muruplats. 

Majas leidub erinevas suuruses kortereid: suuremaid ja väiksemaid, peredele ja pereplaneerijatele. Tulevased elanikud saavad valida erinevate sisekujunduspakettide vahel nii, et igaüks saab endale täpselt oma maitse järgi kodu kujundada. Omapärase lisana on sisekujunduses olemas pakett, mis pöörab erilist tähelepanu laste turvalisuse tagamisele siseruumides.

Rohkem infot arenduse kohta leiab KV.EE koduleheküljelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles