Pikendame konkurssi: saada meile pilte oma mõnusast vannitoast!

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Pink ja ta abikaasa panid müüki oma Malibu kodu.
Lauljatar Pink ja ta abikaasa panid müüki oma Malibu kodu. Foto: Vida Press

Postimehe koduportaali ja Hansgrohe konkurss «Minu vannituba on parim» pikeneb: ootame lugejate fotosid ja lugusid oma vannitoast aadressile kodu@postimees.ee hiljemalt 1. juuliks.

Konkursi peaauhinnaks on Hansgrohe hinnaline Raindance'i vihmadušš (orienteeruv hind Eesti jaevõrgus 1425 eurot; võitja saab soovi korral valida selle asemel muid Hansgrohe tooteid auhinnasumma väärtuses), lisaks ootavad kolme paremuselt järgmist Croma Select Vario käsidušid. Võitjad võivad soovi korral valida ka muid Hansgrohe tooteid auhinnasumma väärtuses.

Konkursi võitja valib Postimehe koduportaali ja Hansgrohe esindajatest koosnev žürii, kuhu kuulub külalishindajana ka sisekujundaja Katariina Kalda. Konkursile laekunud pilte ja lugusid saavad Postimehe koduportaalis kodu.postimees.ee hinnata ka lugejad: lugejate lemmik saab lõpphindamisel ühe lisahääle!

Pikendatud konkursi võitjad tehakse teatavaks hiljemalt 10. juulil ning tulemused avalikustatakse Postimehe koduportaalis. Võitjatega võetakse ühendust meili teel. Postimees Grupp võib avaldada konkursile saadetud fotosid oma veebi- ja trükiväljaandes tasuta, infot konkursi kohta saab küsida: kristel.trell@postimees.ee

Auhindadest:

Foto: Hansgrohe

Raindance Select E 300 3jet ST Showerpipe

Raindance'i vihmaduši uuenduslik tehnoloogia muutub üha populaarsemaks. Vette lisatakse õhku (RainAir) ning sel moel moodustuvad suured ja pehmed piisad tekitavad duši all tõelise troopilise paduvihma. Tänu õhule jaotub vesi palju otstarbekamalt, mis tähendab seda, et suurem dušš kulutab tavapärase mudeliga võrreldes samapalju vett. Sooja suvevihma saab lihtsalt ümber lülitada võimsale massaažijoale (RainStream) või intensiivsele ja ergutavale dušile (Rain), mis on ideaalne šampooni juustest välja loputamiseks.

Raindance Select E 300 3jet ST Showerpipe koosneb termostaatsegistist ShowerTablet Select 300 ja dušikomplektist. Termostaatsegisti mäletab ning hoiab eelvalitud temperatuuri, mis teeb pesemise mugavaks ning ohutuks. Rõhu- ja temperatuurikõikumiste äärmiselt kiire korrigeerimine kaitseb põletuste eest – kui temperatuur on kord valitud, jääb see ühtlaselt püsima. Valge-kroomiga viimistletud ja turvaklaasiga kaetud segisti on samal ajal ka avar riiul, kuhu saab käepäraselt pesemistarbeid asetada. Turvalukk 40° C juures.

Komplekti kuulub veel kolme erineva joaga (RainAir, Rain, RainStream) üladušš mõõtmetega 300 x 190 mm, Raindance Select E 120 3jet käsidušš ja Isiflex dušivoolik (1,60 m). Käsidušil on võimalik valida kolme erineva funktsiooni vahel: RainAir, Rain, WhirlAir (massaažijuga). QuickClean katlakivivastane süsteem suurendab segisti vastupidavust: katlakivi võib silikoonpihustitelt lihtsalt sõrmega maha pühkida. Nii segisti kui käsiduši erinevate funktsioonide vahel saab valida lihtsalt Select-nuppudele vajutades

 Croma Select Vario käsidušš

Foto: Hansgrohe

Hansgrohe kõrgtasemel disainiga käsidušš Croma Select Vario sobib elegantselt igasse vannituppa ja pakub suurepärast dušinaudingut. Käsidušil on innovaatiline Select-nupp, millele vajutades on ülimalt lihtne ja mugav ühelt duširežiimilt teisele lülitada. Valikus on kolm erinevat dušijuga: Rain, mille abil saab hõlpsalt juuksed šampoonist puhtaks pesta, intensiivselt värskendav IntenseRain, ning jõuline massaažijuga TurboRain. 110 mm läbimõõduga käsidušil on silikoonist düüsidega valge pihustiplaat, kroomitud korpus, ergonoomiline käepide, lihtsalt puhastatav filter ja tänu QuickClean tehnoloogiale on pihustidüüse imelihtne mustusest ja katlakivist puhastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles