Uus soodne sisekujundustrend, mis hullutab tervet maailma (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laudsein.
Laudsein. Foto: www.lizmarieblog.com

Maailmas lööb laineid uus trend sisekujunduses, mis annab tasukohase hinnaga elamisele väga värske ja põneva ilme.

Tegemist on nimelt laudvoodriga. Aastaid oleme me üritanud vabaneda 1990ndate niinimetatud saunainterjöörist, kus seinu katab tumekollaseks tõmbunud lakitud laudvooder, kui juba tuleb laud uues kuues: nüüd horisontaalse vooderdisena ja tihti taaskasutatud puidust valmistatuna.

Selle trendi puhul tuleb silmas pidada, et kasutatakse soonteta laudu ja nende vahele jäetakse pisike pragu, kõigest millimeeter või paar.

Sellist seinakattematerjali võib kasutada igas toas, paremini mõjub see, nagu efektitapeetki, ühes seinas, mitte kõiki nelja seina katvana.

Voodrilaua võib nii värvida kui jätta ka puiduvärvi ja eriti moodne on kasutada ilmastiku töödeldud, halliks tõmmanud laudu, popid on selles teemas mõistagi ka osadeks võetud euroalused.

Sellise vooderdise juures on eriti tore, et see sobib ühtviisi hästi nii romantilisse maakodusse kui täiesti minimalistlikku ja modernsesse linnakorterisse.

Kuidas meeldib ja kas kasutaksid ka oma kodus?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles