Salaja villa ehitanud mehe kodu võeti maani maha (5)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopp.
Kopp. Foto: www.flickr.com

Heinakuhja varjus endale luksusvilla ehitanud mees oli sunnitud alla andma: tema ehitusloata püsti pandud maja võeti maani maha.

Britt Robert Fidler on kahtlemata nutikas mees: kui ta tahtis ehitada maja, mille jaoks kohalik omavalitsus talle luba ei andnud, ei jätnud ta plaani katki. Ta otsustas lihtsalt varajata, millega koormakatte ja põhupakkide  varjus tegeletakse, vahendab Daily Mail. 

Paraku ei  jäänud Fidleri ehitis pikalt varjatuks ja sellele järgnes üheksa aastat kestnud kohtulahing. Veel möödunud sügisel lootis farmeri ametit pidav mees maja päästa sellega, et sinna olid end elama asutanud haruldased kaitsealused  nahkhiired, kuid abi polnud sellestki. Kohtusaaga tipnes otsusega, et ehitis tuleb maani maha võtta.

"See on täiesti jabur ja täiesti tarbetu otsus. Räägitakse, et Suurbritannias  on eluasemekriis, et meil on vähem kortereid ja maju kui inimesi, kes kodu vajavad, ja siis sunnitakse mind täiesti korralikku maja maha võtma," on Fidler nördinud.

Vaata fotosid tehtud tööst ja lammutatud majast SIIT!

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles