Tahad voodit nagu ajakirjas? Siis püüa vältida järgmisi apsakaid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voodi.
Voodi. Foto: www.flickr.com

Sisustusajakirjade piltidel näevad voodid välja nagu kaunid kutsuvad unelmad. Magamistoas aga vaatab sulle vastu lössis koiku. Miks nii?

Ilmselt teed teadmatusest lihtsalt üht-teist valesti. Aga pole hullu! Huffington Posti veergudel õpetavad sisekujundajad, kuidas voodi efektseks muuta.

Segadus patjadega

Patju olgu voodis alati pigem rohkem kui vähem: üleliigsed saab magamise ajaks alati eemaldada. 
Samuti kanna hoolt selle eest, et padjapüürid omavahel klapiksid (kõik ei pea olema ühesugused, üldmulje peab moodustama terviku).
Vähemtähtis pole seegi, et padjapüüride avad ei paistaks. See jätab voodist hetkega korratu mulje.

Teki serv on tagasi pööramata

Paljudel on kombeks tekk voodile täiesti sirgeks tõmmata. Aga et saavutada säärast luksuslikku muljet nagu ajakirjas, peaks tekk olema esiteks võimalikult kohev ning teiseks tuleks selle serv tagasi keerata, nii jääb mulje uhkem.

Kaks eraldi tekki

Kuigi kahe eraldi tekiga võib olla mugavam magada, on sedasi peaaegu võimatu saavutada voodi kaunist välimust päevasel ajal. Kui sa kahest tekist loobuda ei taha, on mõistlik kaaluda päevateki kasutamist, mis voodile siiski soovitud efekti annab. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles