Uuring paljastab, kes on tegelikult paremad grillmeistrid: mehed või naised? (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grill.
Grill. Foto: www.flickr.com

Aegade algusest peale on väidetud, et liha grillimises on mehed naistest oskuste poolest peajagu üle. Nüüd selgitas uuring lõpuks välja, kuidas selle asjaga on.

Selgub, et tõelised grillmeistrid on siiski hoopis naised, vahendab Country Living. Võrreldes meestega on nad grilli taga enesekindlamad, riskialtimad ja loovamad. 

Lihaäri Applegate'i läbiviidud 2050 osalejaga uuringust selgub, et naised valmistavamad maitsvama liha. Naised katsetavad julgemalt erinevaid tehnikaid: tervelt 62 protsenti naistest proovib hea meelega midagi uut, samas meestest julgevad harjumuspärasest kõrvale kalduda vaid pooled ehk 50 protsenti. 73 protsenti naistest marineerivad ja maitsestavad liha julgelt, meestest julgeb seda teha vaid 59 protsenti. 

Sellest hoolimata, nagu selgus uuringust, jääb grillimine peres siiski meeste ülesandeks. Miks see nii on, uuringust ei selgu.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles