Tudengineiu ehitas raha säästmiseks endale maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike maja.
Väike maja. Foto: www.littlethings.com

Noor naine, kes tundis, et ei soovi poolt oma palgast korteriüürile kulutada, lahendas elukoha-probleemi isikliku maja ehitamisega. 

Ryann Green, kes äsja kõrgkoolist graafilise disaineri diplomi kätte sai, leidis, et ta ei taha elada oma elu sarnaselt kõigile teistele noortele täiskasvanutele, kes üürivad kamba peale korteri ja maksavad tohutu summa oma palgast üüriks ning  virelevad selleks, et säästa päris oma kodu ostmiseks. Ta otsustas selle etapi vahele jätta ja endale maja ehitada, vahendab portaal Little Things.

Kuna Green oli kooliajal arvestatava suurusega stipendiumi saanud, oli tal veidi raha kõrvale pandud, millest piisas täpselt ühe pisikese maja ehitamiseks. 

Elamu sai püsti pere ja sõprade abiga ning kuigi seal pole palju ruumi, mahub kõik eluks vajalik hästi ära. Samas tunnistab Green, et kuigi neli aastat ühiselamus harjutas teda kitsikuses elama, on tal ikkagi liiga palju asju: näiteks vanemate väiksemasse kodusse kolimise järel tema juurde rännanud isiklikud esemed ja hiiglaslik raamatukogu. Mis nendega peale hakata, peab naine veel mõtlema. 

Rohkem pilte majast näeb SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles