Fotod: kas sina elaksid selles kõheda minevikuga majas?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedfordi vangla.
Bedfordi vangla. Foto: www.littlethings.com

Üks hirmuäratava minevikuga maja otsib uusi omanikke, neid on aga raske leida, sest koduks sellist hoonet keegi naljalt ei taha. Kas sina julgeksid?

Nimelt on selle USAs Pennsylvania osariigis Bedfordis asuva 1895. aastal ehitatud maja näol tegemist endise vanglaga. Hoones leidub küll ruume, mis näivad üsna kodused, kuid suur osa majast on siiski endiste vanglakoridoride ja kongide päralt, nii et ümberehitusega tuleks uuel omanikul põhjalikult tegeleda, vahendab portaal LittleThings. 

Vanglana oli hoone kasutuses enam kui sada aastat, nii et sünge ajalugu on lisaks kõigele ka üsna pikk. Kes aga halba energiasse ei usu, võib sellest saada suurepärase, põneva kodu.

Pealegi poleks see esimene koduks ehitatud vangla: näiteks meie oma Tartuski asub vanalinnas endine vangimaja, mis tänapäeval kortermajaks ümber on ehitatud. 

Rohkem fotosid Bedfordi vanglast leiad SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles