Neli põhjust peale hinna, miks su kinnisvara ikka kaubaks ei lähe

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvarakuulutuse pildid peavad olema kutsuvad.
Kinnisvarakuulutuse pildid peavad olema kutsuvad. Foto: www.flickr.com

Tundub, et müüdava kinnisvara hind on mõistlik, aga ostjat ei tule ega tule? Põhjus, mik su pakutav  kaubaks ei lähe, võib peituda mujal. 

Kehvad fotod

Sul on ainult üks võimalus jätta hea esmamulje. Kui kinnisvarakuulutuse fotod on kehvad, pole sul ilmselt lootustki. See ei tähenda, et peaksid kindlasti kasutama profifotograafi teenust (kuigi ka see on variant), aga vähemasti peaksid pildid olema selged, ülevaatlikud ja informatiivsed. Toanurgad, laelambid ja muu taoline ei anna ostuhuvilisele just ülearu infot.

Kehv maakler

Kas tegu on kogenud maakleriga, kel on tehinguni jõudmiseks oma strateegia, või on ta algaja, kes tegutseb umbropsu ja loodab heale õnnele? Hea maakler on müügitehinguni jõudmise juures väga tähtis.

Sissepääs

Milline on sissepääs sinu korterisse või sissesõidutee majja? See on teine äärmiselt oluline esmamuljehetk kuulutuse fotode kõrval. Kui sealt tekkiv mulje on kehvavõitu, otsivad ostuhuvilised ülejäänud külaskäigu kinnitust esialgsele muljele ega püüagi näha positiivset.

Su kodu on liiga segamini

Asi ei pruugi olla otseselt kraamimata jätmises: ostuhuvilisi võib häirida ka see, kui elamises on lihtsalt liiga palju träni ja võimatu aru saada, missugune kinnisvara täpselt end selle kõige taga peidab. Püüa kodus asju veidi harvendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles