Katy Perry on tüdinud nunnadest, kes ei luba tal kloostrit osta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katy Perry.
Katy Perry. Foto: SCANPIX

Popstaar Katy Perry on tüdinud paarist hakkajast nunnast, kes ei luba tal endist kloostrit endale koduks osta. 

Perry ja Sisters of the Immaculate Heart of Mary nunnade vastasseis on nüüdseks juba mõnda aega kestnud, aga ei paista, et oma elu Jumalale pühendanud naised nii pea alla anda kavatseksid, vahendab portaal Today. 

Tüliõunaks on üks Los Angelese lähedal asuv hiiglaslik mõis, mille konvent endale 40 aastat tagasi ostis. Nunnad ei taha mõisa endale hoida - sugugi mitte. Küll aga arvasid nad, et neil on õigus see edasi müüa ja olid kinnisvara juba 15,5 miljoni dollari eest arendajale lubanud. Paraku arvas Los Angelese peapiiskopkond, et hoone on nende, ja lubas selle 14,5 miljoni dollari eest Perryle. 

Oma asjaajamisega kohtusse välja jõudnud, sai esiotsa võidu peapiiskopkond ja Perry oleks juba peaaegu oma ihaldatud mõisa kätte saanud, kuid nunnad kaebasid otsuse edasi ja küsimus tuleb uuesti arutlusele 20. juunil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles