Tüli parkimise pärast: oma parkimiskohti välja üürivad korteriomanikud vihastavad naabreid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaa suurlinnades käib võitlus parkimiskohtade pärast.
Saksamaa suurlinnades käib võitlus parkimiskohtade pärast. Foto: SCANPIX

Parkimiskohtade nappuse käes vaevlevates Saksamaa suurlinnades pakuvad nutikad ärihaid niinimetatud jagatud parkimise teenust: kes oma parkimiskohta teatud ajal ise ei kasuta, võib selle mobiiliäpi abil lühiajaliselt välja üürida. Ent sisehooovi sõitvad võõrad vihastavad jällegi naabreid, selgus RTL saates Extra.

Reporter tegi nimelt katse sõita äpi abil privaatsesse sisehoovi, kus ta oli parkimiskoha üürinud. Hirmsa kolinaga ja mitte päris esimesel avaneva garaažiukse kaudu sisenevad võõrad on naga majanaabrid nii välja vihastanud, et kaamera ees anonüümseks jääda soovinud vanem härra lubas asja järgmine kord rusikatega ära lahendada.

Kaklusega lõppenud tülid parkimise pärast on parkimiskohtade nappuses suurlinnades tavalised - saates esinenud advokaadi sõnul olla mõni kisma lausa noahoopidega lõppenud. Ka saate reporterile, kes üritas parkimiskohta sellel seistes nö. reserveerida, sõitis naisterahvas valge luksuslikumat sorti masinaga lihtsalt otsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles