Viis asja, mille abil magamistoast lahkumata oma päeva paremaks saad muuta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magamistuba.
Magamistuba. Foto: www.flickr.com

Enne kui homme hommikul kohe pärast silmade avamist kohvi komberdad tegema, proovi neid viit asja ja vaata, kuidas su päev paremaks muutub

Joo klaas vett

Pane veeklaas õhtul voodi kõrvale valmis ja joo see hommikul esimese asjana tühjaks: see äratab keha üles ja taastab nii vajaliku veesisalduse, mis öösel paigast ära kipub minema.

Võta kokku ja pea plaani

Mõtle eilsele: mis läks hästi, mis halvasti? Jäta meelde head asjad ja õpi sellest, mis läks viltu. Vaata kas või mõttes üle oma eelseisva päeva plaan: kas kõik on paigas ja sujub hästi?

Tervita kedagi

Ütle kallimale või lemmikloomale «Tere hommikust!». Kui sellist võimalust pole, saada kellelegi sõnum või e-kiri, soovides kaunist päeva.

Hinda ümbritsevat

Kui oled magamistoa sisustamisega vaeva näinud, võta hetk, et seda kõike imetleda – viibime magamistoas ärkvelolekus nii vähest aega, et sageli pole võimalust rahulolevalt silmitseda seda, mis tehtud. Oma kätetöö imetlemine aga täidab meid vajaliku rahuloluga, mis annab päeva alustamiseks suurepärase meeleolu.

Tee voodi korda

See annab päevale positiivse alguse ja motiveerib ülejäänud päeva samasugust asjalikku ja tublit joont hoidma.

Allikas: ApartmentTherapy

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles