Vanemate garaaž on vaba? Koli sisse, soovitab üks noorpaar

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu garaažis.
Elu garaažis. Foto: www.littlethings.com

Ajal, mil asjaliku kinnisvara soetamine muutub üle maailma järjest keerulisemaks ettevõtmiseks, tuleb elukoha leidmisel olla leidlik. Nagu see paar siin. 

Nimelt kolis disainer Whitney Leigh Morris oma kallima Adam Winklemani ja kahe koeraga vanasse garaaži, vahendab portaal Littlethings.

33ruutmeetrisesse garaaži mahub ära kõik, mida nad eluks vajavad, kuigi paljud olid noorte plaani suhtes esialgu skeptilised. Disainerina oli Whitney aga kindel, et sellest asjast saab asja, ja tulemus tõestab, et tal oli õigus: garaaži on edukalt mahutatud elutuba, kabinetinurk, pesuruum ja magamistuba.

Eesti tingimustes nõuaks elu garaažis küll lisaks ka korralikku soojustust, aga võimatut pole selles midagi. Tead kedagi, kes on garaaži endale koduks ehitanud või oled seda ise teinud? Anna meile sellest märku aadressil kodu@postimees.ee. 

Rohkem pilte paari kodust näeb SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles