Levinud kodumasin plahvatas ja pani köögi põlema (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju sai alguse töötavast nõudepesumasinast.
Tulekahju sai alguse töötavast nõudepesumasinast. Foto: SCANPIX

Inglismaal Essexis valmistas pereema Kelly Clarke parasjagu roogasid tütre seitsmendaks sünnipäevaks, kui märkas et, et firma Hotpoint kaubamärki kandvast töötavast nõudepesumasinast tuleb suitsu. See täitis köögi ja vaevalt sai pere kodust välja, kui masinast lahvatid leegid, vahendab Daily Mail.

«See oli kohutav, lihtsalt näed, kuidas su kodu põleb,» meenutas naine väljaandele. Päästjad pidid purustama kaks akent, et kööki pääseda ja põleng kustutada, ent köögi sisustus on tules hävinud. Tulekahju põhjustanud nõudepesumasin oli viis aastat vana, varem oli see töötanud probleemideta. Kuigi Hotpoint olla perele pakkunud nii masina parandust  kui asendust, ei kavatsevat pere seda vastu võtta, kirjutas Daily Mail.

Eestiski on hiljuti mitu tulekahju just nõudepesumaasinast alguse saanud: näiteks mullu detsembris puhkes tulekahju Laekvere vallas asuvas majutusasutuses, arvatavalt sai tulekahju alguse esimesel korrusel asuvast köögist, tõenäoliselt nõudepesumasinast. Mullu jaanuaris süttis aga nõudepesumasina pisik Pärnu haiglas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles