Paar kaebab tuntud renoveerimissaate kodu lõhkumise eest kohtusse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rikutud maja.
Rikutud maja. Foto: Kuvatõmmis videost

Paar, kes usaldas oma kodu tuntud renoveerimissaatele kordategemiseks, kahetseb tehtud otsust kibedalt, sest lõpptulemus olevat äärmiselt kehva kvaliteediga. 

USAs populaarne saade "Love It Or List It" on üles ehitatud sedasi, et oma kodu renoveerimiseks andnud pere võib saate lõpus otsustada, kas lõpptulemus sobib neile endile elamiseks või tahavad nad selle tunnustatud maakleri abil müüki panna, et midagi enda vajadustele vastavamat leida. Siiani on kõik saates osalenud enam või vähem rahule jäänud, kuid Deena Murphy ja Timothy Sullivan, kes lootsid, et saavad saate abil enda elamise kasulastele majutamiseks sobivaks kohandatud, on lõpptulemusest rabatud, vahendab Huffington Post. 

Saate jooksul tehtut näevad koduomanikud saate lõpus, misjärel neil tuleb otsustada, kas nad soovivad ise oma koju elama jääda või tahavad nad selle, tänu renoveerimisele märksa kõrgema turuväärtusega elamise, hoopis maha müüa. Kui Deena ja Timothy aga oma niiöelda renoveeritud kodu nägid, valdas neid hoopis masendus: nad said tagasi kahjustatud põrandatega kodu, mille seinad  olid vaid osaliselt värvitud ja aknad kinni värvitud. Põrandatele oli osaliselt paigaldatud väga ebakvaliteetne põrandakate. Samuti polevat saatetiim kasutanud litsentseeritud sisearhitekti, vaid asjaarmastajat. Samuti polevat tiim tegelenud sellega, et tutvustada neile võimalikke asendusvariante, kui nad  ei peaks pärast renoveerimist soovima oma koju jääda.

Olgu öeldud, et enamiku koduvärskendusest rahastavad selle saate puhul koduomanikud ise, osa nende rahast  läheb saate tegemise kulude katteks. Paar süüdistabki muuhulgas saatetiimi ka selles, et nad keskenduvad eelkõige hea saate tegemisele, ehitus- ja remonttööde kvaliteet on teisejärguline. 

Saatetiim ja objektil tegutsenud ehitusfirma pole asja kommenteerinud. 

Kas sina usaldaksid oma kodu remondi mõnele säärasele saatele?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles