Suur galerii ja video: vaata, mida põnevat pakutakse Eesti suurimal sisustus- ja aiandusmessil Interjöör 2016

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses sai hoo sisse sisustus-, kinnisvara- ja aiandusmess Interjöör 2016. Esmakordselt toimub messi raames disainilaat, aset leiavad rahvusvahelised võistlused, saab vaadata näitusi, kuulata loengusarju ning proffidelt tasuta nõu küsida.

Foto: Mihkel Maripuu

Tänavusel messil on tähelepanu keskmes just kohalik Eesti disain: disainilaadal kohtas nii tuttavaid lemmikuid nagu Woolish või Valhalla, ent silma jäi ka uusi tegijaid. Disainilaada raames leiab aset disaini-inspiratsiooni ülikool, sealsamas paikneb tasuta sisearhitekti nõuandla.

Foto: Mihkel Maripuu

Aiandusmessil peetakse rahvusvahelist floristikavõistlust ja näidatakse pruudikimpe, võistlevad noored katusemeistrid ja nõuandeid jagab aiakujundaja.

Foto: Mihkel Maripuu

Kinnisvaramess keskendub tänavu uusarendustele, kinnisvaraspetsid jagavad külastajatele nõu, mille järgi osta endale kodu või kontoriruumi ning kuidas saada võib hea hinnaga korterit või kontorit. Erakordse pakkumisega esineb näiteks LVM: kohapeal saab virtuaaltuuris pildi sisse minna. Kuidas see käib, vaata meie videost:

Mess Interjöör 2016 kestab 22.–24. aprillini. Lisainfot ja osalejate nimekirja saab vaadata saab siit. Postimees Kodu toob lugejateni nii messimelu kui väärtuslikke nõuandeid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles