Galerii: Craftory nahatöökojal valmis smaragdroheline eriseeria

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Craftory nahatöökoja tooteperekond on täienenud smaragdrohelisest nahast valmistatud tervikliku eriseeriaga ning saanud rikkamaks ühe tuttuue toote võrra.

Vääriskivitoon lisab väljapeetud varjundi taimpargitud naha traditsioonilisusele ning Craftory lihtsale ja kaasaegse tootedisainile. Sügav ja külluslik smaragdroheline on rafineeritud vaheldus klassikalisele mustale või pruunile, tuues samas esile Craftory toodete minimalistliku, pigem tagasihoidliku vormi. Disainis on rõhuasetus jätkuvalt puhastel ja ülepakkumata joontel.

Lisaks Pisikestele ja Prisketele Piskudele, Paljastele ja Pintsakus Portmoneedele, Brilleboxidele, Traaditaskutele ning Kõhnadele Raalisekkidele on valik täienenud praktilise Tuur Portmoneega. See mahutab kõik reisimisel vajaminevad dokumendid, piletid ja kaardid ning teel kohatud äsjaste tuttavate telefoninumbrid, mis kiirelt juhuslikele paberitele on üles kirjutatud.

Kõikide Craftory esemete tegelik iseloom avaldub ajaga, mis jätab nahale jälje. Toote olemust vormib ka kandja oma harjumustega. Samas saab toodet juba ostu sooritades personaliseerida nii initsiaalide kui nimedega, muutes selle koheselt kandjale omasemaks.

Craftory orgaaniliselt pargitud nahast tooteid saab osta veebist www.nahk.ee ja Solarise keskuse pop-up-poest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles