Kevadkoristus: 6 asja, mida tavaliselt unustatakse puhastada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koristamine.
Koristamine. Foto: SCANPIX

Kevadkoristus käib täie hooga, aga on mõned kohad ja asjad, mille puhastus tihtilugu meelest minema kipub. Ära siis unusta, et puhastamist vajab ka...

1. Meigikott

Naiste meigikott peidab endas hulga potsikuid ja totsikuid: vaata see värske pilguga üle, viska ära tilgatumaks kulunud ja katkised meisiasjad ja puhasta kott korralikult.

2. Prügikast

Kuigi prügikast seisab õues, tuleb sedagi aeg ajalt puhastada. Pese  see aiavoolikuga korralikult puhtaks ja kuivata seest ära.

3. Mobiiltelefon

Arvatakse, et see on üks räpasemaid asju, millega kokku puutume. Puhasta see nii ettevaatlikult väljast kui ka mõttetust pahnast, näiteks äppidest, mida sa kunagi pole kasutanud.

4. Auto

Tee oma neljarattaline nii seest kui väljast korralikult puhtaks ja vaata üle, mis pagasnikus leidub - lumelabidat vaevalt ei juulis tarvis läheb.

5. Rahakott

Sinna kipub kah kõiksugu kraami kogunema: küll vanu kliendikaarte, arveid, pääsmeid, nimekaarte, meeldetuletusi jms. Korrasta kevadel ka oma rahakott ja vabane üleliigsest pahnast.

6. Kotid ja kohvrid

Egas ilmaasjata ei tee mehed võllanalja naiste käekottide teemal: need kipuvad tihti meenutama seda Mary Poppinsi kuulsat kandekotti, kuhu mahtus sisse kogu maailm. Korrasta oma käekotid, vaata üle ka reisikotid ja kohvrid: võibolla vajab mõni parandamist? Suviste puhkuste aeg pole enam mägede taga.

(Allikas: Apartmenttherapy)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles