Uskumatu: mees elab teiste koju ehitatud puust kastis ja maksab selle eest üüri

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peter Berkowitz

Kui üürihinnad  on kõrged ja raha napib, kas kaaluksid sõbra korterisse puust kasti rentimist? Üks mees just nii nimelt elab.  

San Franciscosse kolinud Peter Berkowitz  leidis end nimelt just sellisest  seisust: raha  korteri üürimiseks tal nappis, aga  sõbra juures jagus pisut vaba pinda, et panna  üles puurilaadne puust  kast, mis mahutab topeltlaia voodi ja kokkuvolditava laua, vahendab Washington Post. 

2,4 meetrit pikk ja poolteist  meetrit lai puur on 25aastasele Peterile juba täitsa koduseks muutunud. «Ma olen väga tänulik oma sõpradele, kes oma elutuppa sellise kasti püsti panna lubasid,» ütleb kaks nädalat karbielu elanud  mees täna. 

Kastis elamise ja kõikide mugavuste kasutamise eest maksab Peter sõpradele 350 eurot kuus. Sõbrad omakorda maksavad kogu kolmetoalise korteri eest 880 eurot. 

Peter on lõpetanud  Chicago ülikooli ja töötab vabakutselise illustraatorina, aga ei tunne, et tema elamistingimustes midagi inimväärikust  riivavat oleks. «Mulle praegu täitsa meeldib nii,» kinnitab ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles