Visa pensionär seiskas miljoniarenduse

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühe inimese vastuseis võib kogu suurarenduse seisma panna. Pilt on illustreeriv.
Ühe inimese vastuseis võib kogu suurarenduse seisma panna. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Eesti Kunstiakadeemia tulevase peahoone püstitajate ja naabrite vastasseis Tallinna kesklinnas tundub köömes selles kõrval, mida suudab 88-aastane Florence Tall - naine seiskas Inglismaal Essexis asuva rannikulinnas Southend-on-Sea 77 miljonit maksva arenduse, kuna ei kavatsegi oma kodust loobuda, kirjutab Daily Mail.

Olgugi, et pakkumisi on tehtud igasuguseid, ei kavatse naine oma kolme magamistoaga majast, mis olnud tema kodu 66 aastat, sugugi ära kolida. Juba kümme aastat seisab seetõttu The Inner London Groupi suurarendus, mis peaks naabruskonda tooma 282 uut korterit ja hulga äripinda. Visa pensionäri maja asemele on kavandatud avalik haljasala koos moodsate korteritega, kuid seni, kuni naine firma pakkumisi vastu ei võta, seisavad ka suurejoonelised plaanid.

Tall ostis maja aastal 1984, makstes 12 234 eurot. Firma viimane pakkumine oli asustada vanaproua ümber 451 297 eurot maksvasse koju, kuid seegi ei sobinud visale pensionärile: nii seisabki proua Talli elamine majaderea viimase mohikaanlasena vapralt püsti ning selle omanik ootab oma sõnul jätkuvalt talle sobivamat pakkumist. Vaata võitlejahingega proua elamut siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles