Üleskutse: otsime Eesti kõige kaunimat kodust peolauda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunilt kaetud peolaud.
Kaunilt kaetud peolaud. Foto: Vida Press

Kes katab oma kodus kõige kaunima laua sõbrapäevaks või Eesti sünnipäevaks? Oled katnud imekauni laua romantiliseks õhtusöögiks kallimale või teinud sünnipäevapeo, mille lauda kõik kiitsid - anna endast teada, sest Postimehe koduportaal ja Soome kuulus lauanõudetootja Iittala ostivad üheskoos Eesti kõige kaunimat kodust pidulauda!

Foto: SCANPIX

Ootame lugejate fotosid pidulauast ja peoks kaunistatud kodust aadressile kodu@postimees.ee Postimehe koduportaali konkursile 29. veebruarini 2016. Auhinnaks paneb Iittala välja Scandia söögiriistad ning Kartio klaasid kahele. Võitja selgitab välja Postimehe koduportaali ja Iitala ühine žürii.

Konkursi võitjad tehakse teatavaks hiljemalt 10. märtsil ning tulemused avalikustatakse Postimehe koduportaalis. Võitjatega võetakse ühendust meili teel.

Küsimuste korral palun kirjutage aadressil kodu@postimees.ee.  Postimees Grupp võib avaldada konkursile saadetud fotosid oma veebi- ja trükiväljaandes tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles