2016. suur koduhoroskoop: vaata, mida tähed sulle ja su kodule lubavad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandinaavialik retrostiilis kodu Pärnumaal.
Skandinaavialik retrostiilis kodu Pärnumaal. Foto: KV.EE

Millal oleks kõige õigem aeg remonti teha? Kas tasub tänavu kolida ja kodu maha müüa? Elle Decor toob lugejateni Susan Milleri suure koduhoroskoobi: vaata, mida tähed su kodule alanud aastal lubavad!

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Ambitsioonika tähemärgina oled ilmselt päris mitu korda elukohta vahetanud, seda peamiselt töö tõttu. Päris pikka aega, kuni märtsini 2019 mõjutab su koduga seotud plaane Uraan: pead olema paindlik ja õppima kiirelt kodutunnet looma. Katseta kodu kujundades uusi asju: heledaid või tumedaid värve, võibolla lased koguni kamina ehitada? Proovi ja katseta, nii leiad oma stiili.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Tark ei torma, ja nii et tasu sul vähemalt novembrini ühtki koduga seotud otsust teha -  planeetide seis pole senimaani sinu tähemärgile soodne, tehingud võivad väga pikaks venida ja võid rahas kaotada, kui plaanid näiteks kodu müüa. Tähtede seis paraneb pärast 14. novembrit, nii et sinnani katsu võtta asju rahulikult ja teha muid elulisi otsuseid - võid hoopis mõelda uuesti kooliminemise, mõne uue eriala omandamise peale.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Kalad on kodukujundamise osas küll ilmselt sodiaagi kõige loomingulisem tähemärk, neil juba jagub uusi ideid. Tänavu sa aga aga aadressi ei vaheta ega midagi olulist muutma ei hakka, sest oled oma unelmate kodu enam-vähem valmis saanud. Võid hoopis keskenduda külaliste võõrustamisele, iseäranis aasta viimasel kuul: näiteks 14-17. detsembri kandis naudivad külalised su ideaalseid, imeliselt välja kukkunud roogasid ning sel ajal peetud peod saavad olema legendaarsed. Koristamiseks võid aga rahumeeli koduabilise palgata, sest tööelus oled tänavu piisavalt edukas ja teenid hästi. Aeg on pealegi väärtuslikum kui raha.

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Möödunud aasta oli su jaoks suurepärane, üks parimaid. Aasta 2016 toob reisimist, iseäranis märtsist septembrini - tood reisidelt koju kaasa põnevat täiendust. Kui varasemalt oled olnud liialt karjäärile keskendunud, siis nüüd on sul lõpuks võimalik aeg maha võtta ja näha ära kõik need kauged paigad, millest oled ammu unistanud.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Viimastel aastatel pole sul partneritega just vedanud, eriti sellistega, kellega võiks või tahaks koos elada. Tänavu õpid aga üksi elamist nautima ning oled erakordselt osav ka igasugustes isetegemise projektides: meisterdamised õnnestuvad nii kenasti, et võid need vabalt kodus vaatamiseks ja kasutamiseks välja panna. Kodu saab olema omanäoline - just selline, nagu sa ise.

Kaksikud (21. mai – 21. juuni)

Kui oled sündinud Kaksikute tähtkujus, pane vaim valmis: just sinul on sodiaagi märkidest kõige edukam kinnisvara-aasta! Tähtede seis kuni 9.septembrini on su jaoks viimase 12 aasta parim, nii et võta asjad suurelt ette. Osta, müü, vaheta või renoveeri, asjad lihtsalt sujuvad.

Vähk (22. juuni – 22. juuli)

Sina ja kodu olete lahutamatud, te lihtsalt kuulute kokku! Tähtede seis muutub sulle ülisoodsaks tänavu 9. septembril, siis on õige aeg oma unistused ellu viia - näiteks tee ära köögiremont, et saada oma unistuste köök. Aega sellega on, sest tähed soosivad Vähi koduseid tegemisi kuni 10. oktoobrini 2017.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Sodiaagi mängulisel disaineril, kel ei tule puudust ekstravagantsetest, hulludest ideedest, on tänavu armastuse aasta - võib-olla võidab su südame keegi, kes elab teises linnas. Ära aga koduvahetusega kiirusta, sest tähtede seis muutub sulle soodsaks alates oktoobri lõpust ning saatusel võib olla sulle varuks nii mõnigi põnev üllatus!

Neitsi (23. august – 22. september)

Alati superkorralik, kodus asjad läbimõeldult sorteeritud ja korrastatud - see on Neitsi. Oled tänavu rohkem kui ükski teine tähemärk kodule orienteeritud, olgu see siis kodu korrastamine, remontimine või kujundamine. Pea aga meeles, et tähed tujutsevad ning võivad su teele  5. märtsist 29. septembrini veeretada nii mõnegi takistuse. Kuid ei või iiel teada, sest just tänavu võid leida näiteks kauaoodatud mööblitüki, mida oled ammu otsinud.

 Kaalud (23. september – 23. oktoober)

Alanud aasta parim kuu su jaoks on jaanuar, niisiis haara härjal kohe sarvist ja kui kodus on tarvis mõnd suuremat vormimuutust, näiteks ehitada või maha võtta sein, panna püsti köögisaar vms, tee sellega kohe algust. Jaanuaris on hea pidada läbirääkimisi arhitektide, kujundajate ja ehitajatega, need kulgevad sinu soovitud suunas. Soodne tähtede seis su jaoks on ka tänavu 9. septembrist kuni 10. oktoobrini 2017.

Skorpion (24. oktoober – 21. november)

Alanud aastal kulutad raha, iseäranis kodu ja perega seonduvale. Võimalik, et saad lapse või kolid, vaata siis kulud-tulud hoolikalt üle. Parim aeg kolimiseks on 8. veebruari kandis, ka 18. august on soodne koduga seonduvate asjade ajamiseks.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Alanud aasta toob sullegi kaasa koduga seotud muutusi: võimalik, et ostad uue kodu, kolid, teed remonti. Poissmeestest Amburid võivad just tänavu lõpuks abieluranda sõuda, paljud Amburid tunnevad tänavu vajadust paikseks muutuda. Elu muutub stabiilsemaks, kuid vaata ette, et veega seonduv sulle mingit ohtu ei kujuta - kontrolli üle kodu veesüsteemid ja kindlusta maja korralikult, juhuks kui peaksid elama üleujutuse piirkonnas, vaata üle ka niiskusprobleemid, jää ja lumega seonduv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles