Beckhamite naabrid ei suuda staarpaari terrorit enam taluda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham.
David ja Victoria Beckham. Foto: SCANPIX

Vutiäss David Beckham ja tema moeloojast abikaasa Victoria on oma Londonis asuvat kodu renoveerinud juba kaks aastat. Sellega kaasnevast on naabritel nüüd lõplikult mõõt täis. 

Daily Maili andmeil rikkus paari remont paljude ümberkaudsete perede jõulupühad, sest hoogsad ehitustööd ei vaibunud ka selleks ajaks. Hoones möllavat ringi hiired ja rotid, kes üritavad tungida naabermajadesse. Samuti valmistavat peavalu pidev ehitusmüra ja sellega kaasnev tolm ning elutegevust häirivat fännidehordid, kes pidevalt maja ümber luusivad ja liiklust segavad. 

Beckhamite maja Londonis.
Beckhamite maja Londonis. Foto: SCANPIX

Lisaks häirib kohalikke, et Beckhamite pere on terve tänava enda alla võtnud: ajal, mil nende maja renoveeritakse, elavad nad ise täpselt üle tee Richard Bransonile kuuluvas majas, mida viimane müüb. Samuti on nad rentinud maja ehitajatele ja ostnud ära korteri otse enda maja taga.

Beckhamite esindaja ütleb aga, et neile tulevad kaebused täieliku üllatusena, samuti ei usu nad, et ehitustegevus kedagi häirida saaks, sest paar püüdvat igal sammul kaaselanikega arvestada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles